Reiki Usui

Reiki Usui

Reiki Usui

 

_DSC4998small Dr. Mikao Usui

Het Usui Systeem voor Reiki Healing onderwijst de techniek om kanaal te zijn voor de subtiele Reiki–energie. In zijn huidige vorm werd Reiki herontdekt aan het einde van de voorlaatste eeuw door een Japanse leraar, Dr. Mikao Usui.

 

Reiki−Universele Levenskracht

Reiki is een werkvorm, die handoplegging gebruikt om Universele energie door te geven. Degene die de hand oplegt, maakt niet iemand beter, maar fungeert alleen als doorgeefluik. Het is de ontvanger van deze energie die, zij het onbewust, het werk verricht. Dit werk houdt in dat lichaam en geest weer voeding krijgen om zichzelf in balans te brengen. De optredende bijwerkingen hiervan zijn dat de kwalen, ontstaan door disharmonie, verminderen of zelfs verdwijnen.

Doordat het lichaam lekker in z´n vel gaat zitten zal het emotionele lichaam zich ook beter gaan voelen. Andersom werkt het ook, als je emotionele lichaam zich goed voelt dan zal je lijfelijke lichaam dat ook doen. En zo zitten we weer in een opwaartse spiraal. Hierdoor treedt er een positieve verandering op niet alleen in jezelf, maar ook bij alles wat je doet. En dit heeft weer zijn uitwerking op je hele omgeving.

 

Reiki-Usui Healing

Mikao Usui gaf de Japanse naam aan universele levensenergie. Niet om iets nieuws te creëren, maar om uitdrukking te geven aan de vorm waarin hij deze universele levensenergie aan de wereld wilde presenteren. Ook hij kende de andere aloude en cultuurbepaalde omschrijvingen van deze energie: zoals bijvoorbeeld Ki, Chi, Prana, Kundalini, Yin/Yang, Life Force.

De toepassing van universele energie van Mikao Usui vind je terug in de vorm the Usui System of Reiki Healing, een heelmethode die je kunt herkennen door de vormen waarin het wordt toegepast: handoplegging, afstandsbehandelingen met gebruikmaking van symbolen, inwijdingen in de verschillende graden (1e, 2e en de Master graad).

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/on26056/domains/lichtstraal.info/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279