Shambhala Master

Shambhala Master

Shambhala Master

 

tunnel-licht-1600 Shambhala Multi Dimensional Healing

In de herfst van 1996 bracht Master Germain via Master Leraar: Hari Das Melchizedek Shambhala in de wereld.

Shambhala is een energetisch systeem, dat mensen helpt om vrij te worden. Vrij van angsten en zonder neiging tot boosheid of depressie. Het brengt evenwicht. Vanwege al het werk dat mensen op aarde hebben verricht om hun trillingsniveau te verhogen is Master Germain in staat geweest om deze hele hoge vibratie tot ons te zenden. Shambhala bouwt verder aan het originele Reiki-systeem door toevoegingen.

Master Germain heeft gevraagd om deze energie Het Shambhala Multi Dimensional Healing te noemen, Shambhala in het kort. Shambhala bouwt verder aan het origineel Reikisysteem door toevoegingen. Omdat Shambhala makkelijker aan te leren is dan Reiki kun je ieder niveau in een paar uur aan leren. Dit is goedkoper en minder tijdrovend. Evenals Reiki is dit ook pure liefdesenergie, die door je hartchakra gaat, en is er om jezelf en anderen te “helen”.

 

Wat is Shambhala?

De kunst van “het handen opleggen” is al zo oud als de weg naar Rome. Een ieder doet het automatisch als je je hebt verwond, je niet lekker voelen, iemand wil troosten: “handen opleggen”.

De energie van menselijke aanraking bevat genezing, zorg en liefde heet Chi. Deze natuurlijke energie is de universele energie die gebruikt wordt door de Shambhala en Reiki beoefenaars. De Shambhala/Reiki healers hebben een krachtigere toegang tot deze universele energie. Tijdens de inwijdingen ontvangen zij een veelvoud aan informatie en symbolen, waarmee zij in staat zijn de fysieke en emotionele blokkades op te lossen.

Shambhala kan ook gebruikt worden voor andere doelen dan het genezen van mensen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je kunt het ook gebruiken voor dieren, planten, energetisch reinigen van werkplaats of woonruimte, om je voedsel te zegenen, verhogen van de werking van je derde oog, verhogen van de werking van kristallen en remedies, makkelijker door de files komen en zelfs het repareren van je auto.

We leven in een spannende tijd van verandering van meer materie dan Lichtenergie naar meer Lichtenergie dan materie. Shambhala is ons gegeven om de verandering met minder moeite te doorstaan. Tot nu toe is deze verandering vrij gecompliceerd geweest. We waren vastgelopen in een ritueel waarmee we niet dichter naar bij het licht kwamen. Shambhala is eenvoudig, en heeft het juiste effect.

Inwijdingen − Voor de beoefenaar zelf betekenen deze inwijdingen, dat de eigen levens− en liefdesenergie verhoogd wordt en verbindt de beoefenaar in contact komt met de bron van Shambhala/ Reiki, c.q. de Goddelijke energie, Vader/Moeder God in zichzelf. De inwijdingen zijn is geen healingsessies. De inwijding haalt onze natuurlijke capaciteiten tot genezen omhoog, bij onszelf en bij anderen. Tijdens de inwijding ontvangt de cursist een aantal symbolen, die op hem/haar van toepassing zijn. Deze symbolen zijn een magisch geschenk uit de bron der oneindige liefde en energie.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/on26056/domains/lichtstraal.info/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279